Veilig van de zon genieten deze zomer


De zomer is een tijd van plezier, avontuur en lange dagen buiten in de zon. Terwijl we genieten van het mooie weer, is het essentieel om onszelf en onze kinderen te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. 


Het is niet alleen belangrijk voor de huidgezondheid op de korte termijn, maar het helpt ook ernstige gezondheidsproblemen op de lange termijn te voorkomen. Gelukkig zijn er veel producten die ons helpen om veilig van de zon te genieten. In deze blogpost bespreken we enkele van de beste opties, waaronder zonneproducten van Naïf Baby, strandtentjes van Little Dutch, Liewood en Konges Sløjd, evenals zonnehoedjes en zonwerende badkleding.


Zonneproducten van Naïf Baby


Naïf Baby biedt een reeks zonneproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid van baby’s en kinderen. Hun zonnebrandcrème is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke chemicaliën. 


Dit betekent dat je de huid van je kleintje kunt beschermen zonder je zorgen te maken over irritaties of allergische reacties. Naïf Baby’s zonnebrand is waterbestendig en biedt een hoge beschermingsfactor, ideaal voor dagen vol waterpret en zandkastelen.


Voordelen van Naïf Baby zonneproducten:

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Hoge beschermingsfactor (SPF 30 of SPF 50)
  • Waterbestendig
  • Vrij van microplastics en parabenen


Productbeeld van de Naif zonnecrème voor baby en kinderen, SPF 50


Strandtentjes van Little Dutch, Liewood en Konges Sløjd


Strandtentjes zijn een geweldige manier om een schaduwrijke plek te creëren waar je kinderen kunnen spelen en uitrusten zonder direct aan de zon blootgesteld te worden. Little Dutch, Liewood en Konges Sløjd bieden prachtige en functionele strandtentjes die zowel stijlvol als praktisch zijn.


Kenmerken van deze strandtentjes:

  • Little Dutch: Bekend om hun kleurrijke en speelse ontwerpen, deze tentjes zijn gemakkelijk op te zetten en bieden uitstekende UV-bescherming.
  • Liewood: Combineert Scandinavisch design met functionaliteit, deze tentjes zijn niet alleen mooi maar ook duurzaam en handig in gebruik.
  • Konges Sløjd: Elegante en verfijnde ontwerpen die perfect passen bij elke strand- of tuinsetting, met een hoge mate van UV-bescherming.


strandtent van konges slojd in kersenprint


Zonnehoedjes en zonwerende badkleding


Naast zonnebrand en schaduwrijke plekken zijn zonnehoedjes en zonwerende badkleding essentieel voor een volledige bescherming tegen UV-stralen. Deze items bedekken de huid en verminderen de blootstelling aan de zon aanzienlijk.


Voordelen van zonnehoedjes en zonwerende badkleding:


  • Zonnehoedjes: Beschermen het gezicht, de oren en de nek tegen de zon. Ze zijn vaak gemaakt van lichtgewicht, ademende stoffen en komen in verschillende stijlen en kleuren die kinderen graag dragen.
  • Zonwerende badkleding: Deze badkleding is gemaakt van speciale stoffen die UV-stralen blokkeren. Ze bieden vaak een bescherming van UPF 50+, wat betekent dat ze 98% van de schadelijke stralen blokkeren. Ze zijn perfect voor een dagje strand of zwembad.




Tips voor Optimale Zonbescherming


  1. Regelmatig insmeren: Breng om de twee uur opnieuw zonnebrandcrème aan, vooral na het zwemmen of zweten.
  2. Schaduw opzoeken: Gebruik strandtentjes of parasols om schaduw te creëren en de blootstelling aan directe zon te verminderen.
  3. Beschermende kleding dragen: Zorg ervoor dat je kinderen zonnehoedjes en zonwerende badkleding dragen om de blootstelling van de huid aan de zon te minimaliseren.
  4. Vermijd de sterkste zonuren: Probeer tussen 11.00 en 15.00 uur binnen of in de schaduw te blijven, wanneer de zon het sterkst is.


Met de juiste bescherming kunnen jij en je kinderen volop genieten van de zon zonder zorgen. Investeer in kwalitatieve producten bij Babee World! Veiligheid en plezier gaan hand in hand deze zomer! ☀️

Veilig van de zon genieten deze zomer
Kelly W. 13 juni 2024
Deel deze post
Archiveren
Aanmelden om een reactie achter te laten